Over deze website

Deze website is een privéproject waarmee ik de volledige bijbelverklaring van Matthew Henry online beschikbaar wil maken. Ik doe dit in mijn vrije tijd, daardoor duurt het soms lang voordat er nieuwe content wordt toegevoegd.

 

Auteursrecht en het kopiëren van teksten

Deze website bevat de originele tekst van de bijbelverklaring van Matthew Henry. De tekst is vrij van auteursrecht (vanwege de ouderdom) en mag dus vrij verspreid worden. Als je stukken tekst kopieert, dan zie ik het als een blijk van waardering als je een link plaatst naar deze website (http://www.matthewhenry.nl). Dit ben je echter niet verplicht.

 

Aanpassingen in de originele tekst

Voor de leesbaarheid heb ik vaak extra alinea’s toegevoegd in de tekst. Ook haal ik hier en daar kleine foutjes uit de tekst. Om de leesbaarheid te verbeteren heb ik de originele opsommingen beter weergegeven door niveau’s toe te voegen. Het uitgangspunt bij mijn wijzigingen is echter altijd dat de originele tekst van Matthew Henry behouden blijft.

Er staan hier en daar spelfouten in de tekst. De oorzaak hiervan is waarschijnlijk een verkeerde interpretatie door de software die de ingescande tekst om heeft gezet (ik ga er van uit dat het bronbestand een scan is van een boek). Hierdoor zie je soms dat de letters als l, i en het cijfer 1 door elkaar worden gehaald.

Er is nog geen manier beschikbaar om fouten te rapporteren. Misschien komt dat nog in de toekomst.

 

Contact

Je kunt op de website geen contactinformatie vinden. Ik blijf liever anoniem en heb geen tijd om talloze aanvragen te verwerken. Mocht je echt graag contact op willen nemen, dan geloof ik dat je vast wel een manier zult vinden ;-).

Comments are closed.